EPILARE DEFINITIVA BUCURESTI – PIATA ROMANA

Servicii de epilare definitivă cu LASER, o metodă SIGURĂ, folosită cu succes în toată lumea de peste 30 de ani! Rezultate de la prima ședință! Tratează foliculita. Clientele noi beneficiază de o ședință GRATUITĂ pe zona axilelor!

Bucuresti - Piata Romana

romana 1
romana 2

În locațiile Eva Salon din București găsești servicii de cea mai bună calitate în materie de Epilare Definitivă. Tehnologia folosită este cea laser. Prin folosirea laserului la epilarile definitive se distrug foliculii pilosi în proporție de 90-95% în cazul femeilor și 75-90% în cazul bărbaților. Această procedură este una progresiv definitivă, deoarece avem nevoie să efectuăm un număr aproximativ de 6-10 ședințe pe zona corpului și 10-15 ședințe pe zona feței la un interval de 4-6 săptămâni pentru a ajunge la rezultatul dorit, urmând să se efectueze ședințe de întretinere.

Epilarea definitivă se poate face și în sezonul cald dacă se respectă următoarele recomandări: 3-5 zile înainte și după ședință se evită expunerea prelungită la soare și se va aplica crema cu factor de protecție ridicată. Este important să evităm și cremele autobronzante cu cel puțin 2 săptămâni înaintea ședinței. Zonele ce dorim să le epilăm trebuie să fie rase  cu o seară înainte sau în ziua respectivă. Recomandăm să nu se mai foloseasca metode de epilare prin smulgere cu cel putin 3-4 săptămâni înainte și să se folosească lama. Cosmeticiana trebuie informată dacă înainte de ședință sau în timpul efectuării ședințelor se administrează orice tratament medicamentos pentru a stabilii dacă se poate efectua sau nu  epilarea.  

La Eva Salon București ai multe beneficii. Oferim consultație și testare gratuită pentru zona axilei sau zona inghinală. Dacă recomanzi unei prietene serviciile noastre se vor strange în pușculița ta electronică 10% din tot ce va achiziționa în saloanele noastre, iar tu îi oferi prietenei tale 20% reducere la prima ei achiziție. După 6 ședințe de epilare definitivă efectuate pe o zonă o să beneficiezi de un preț de fidelitate ce are o reducere de 30%. Suntem flexibili și poți achita pachetele în rate chiar daca nu ai un card de cumpăraturi.

Cosmeticienele noastre sunt foarte bine pregătite și lucrează la cele mai înalte standarde de igienă. Lucrăm doar cu produse de unică folosință și folosim cele mai bune produse pentru dezinfectare. Pentru că ne dorim să avem cele mai bune rezultate nu facem economie în ceea ce privește flash-urile aplicate iar aparatele noastre sunt verificate cu regularitate.