EPILARE DEFINITIVA CONSTANTA

Încă din 2011 facem femeile fericite și le ajutăm să scape de părul nedorit.
0
Reteaua noastra de centre este extinsa in 11 orase din Romania.
0
In prezent prestam servicii de epilare definitiva in 15 locatii.
0
Avem peste 30,000 de cliente unice.
+ 0

Constanța

Te asteptam la Eva Salon – salonul de epilare definitiva din Constanta cu cele mai bune preturi la epilare definitiva. Prima sedinta de epilare definitiva este gratuita.

Eva Salon te asteapta cu servicii de epilare definitiva in Constanta. Aparatura ultra moderna si echipa profesionista iti propun obtinerea celor mai bune rezultate, totul cu un minim de efort. Daca iti doresti sa ai grija de tine si de pielea ta, atunci nu mai trebuie sa te complici cu solutiile traditionale. Merita sa descoperi tot ce presupune aceasta procedura, dar si savezi care sunt principalele beneficii de care te bucuri atunci cand te lasi pe mainile noastre.

Fara durere

Fata de multe alte proceduri de epilare, cea cu laser nu este deloc dureroasa, cel mult daca provoaca un mic disconfort. Astfel, nu mai trebuie sa te complici cu aparate de ras, cu creme depilatoare sau cu ceara, cand Eva Salon din Constanta te asteapta cu conditiile ideale si oricine are parte de un confort deplin.

Rabdarea iti este rasplatita

Fiecare caz este diferit, insa de cele mai multe ori primele rezultate se vad dupa doua sau trei saptamani, pe cand efectele scontate sunt atinse dupa 8 – 12 saptamani de tratament. Important este sa sedintele sa fie respectate intrucat foliculii de par se pot afla la diferite stadii ale dezvoltarii lor si trebuie indepartati.

Un proces rapid

Din nou, spre deosebire de diferite alte proceduri sedintele pentru epilare definitiva se pun in practica in cel mai scurt timp. Pot fi de ajuns chiar si numai cate 20 de minute in acest sens, iar confortul este deplin. Cu un efort minim poti atinge cele mai bune rezultate si scapi de tot parul nedorit.

Pentru toate nuantele de piele

In cazul persoanelor cu tenul inchis este mai dificil sa aiba grija de pielea lor si sa se pastreze frumoasa si sanatoasa, insa epilarea definitiva se dovedeste a fi numai buna pentru acestea, iar Eva Salon propune conditiile ideale.

Un salon potrivit

Nu doar aparatura conteaza, ci si experienta echipei, astfel ca de fiecare data cand treci pragul salonului ai garantia ca esti pe maini bune. Te asteapta o echipa cu experienta, care stie cum sa gestioneze fiecare situatie si cum sa te ajute sa atingi cele mai mari performante, totul cu un minim de efort. Acesta este modern, bine pus la punct si te ajuta sa te simti bine, in largul tau, fara nicio problema. In plus, salonul se afla intr-o zona accesibila a Constantei, motiv pentru care iti va fi foarte simplu sa ajungi aici din oricare alt punct al orasului. Programul este flexibil, motiv pentru care ai parte de libertate deplina ori de cate ori iti doresti sa ajungi aici. Te bucuri de conditiile ideale atunci cand vrei sa scapi de parul nedorit, iar in acest sens efortul este minim.

La Eva Salon esti intampinat de o echipa care te ajuta cu mare drag sa te simti bine si sa elimini parul nedorit. Procedurile se pun in practica in conditii de maxima siguranta, astfel incat sa ai certitudinea ca eviti orice risc. Partea financiara este cea delicata pentru toata lumea si oricine isi
doreste sa plateasca cat mai putin posibil pentru serviciile de epilare definitiva in Constanta. Asadar, este important de stiut ca la Eva Salon preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, ceea ce presupune ca nimeni nu trebuie sa faca cine stie ce efort din punct de vedere financiar pentru a se bucura de o piele fina, catifelata si fara par. Nu uita sa descoperi cele mai noi oferte care iti fac cu ochiul pentru ca prin intermediul acestora ajungi sa platesti mult mai putin decat te-ai fi asteptat pentru servicii de cea mai buna calitate, totul doar la Eva Salon