Despre epilarea definitiva

CE TREBUIE SĂ ȘTII ÎNAINTE SĂ ÎNCEPI ȘEDINȚELE DE EPILARE DEFINITIVĂ

Epilarea definitiva la Eva Salon

Mai multe despre epilarea definitiva la Eva Salon

Eva Salon foloseste un aparat de epilare definitiva certificat de Comisia Europeana, foarte sigur si foarte eficient. Mai mult de atat, este eliminata posibilitatea oricarei arsuri, dovendindu-se astfel siguranta acestui echipament.

Prin tratament se obtine distrugerea permanenta a foliculilor de par in procent maxim posibil de atins de 95% pentru femei si 75% pentru barbati, cu variatii pentru fiecare zona a corpului. Firele ramase dupa ciclul de sedinte de tratament vor deveni foarte subtiri si depigmentate, avand un aspect usor asemanator cu velus-ul (“puful”).

Rezultatele depind de: varsta, grosimea parului, adancimea la care sunt radacinile, tipul de piele, numarul de tratamente.

Din acest motiv nu este etic a se preciza cu exactitate numarul de sedinte ce vor fi necesare pentru a incheia un curs de tratament, ci se precizeaza un interval ce s-a observat prin studii a fi suficient in marea majoritate a cazurilor de femei si barbati ce urmeaza epilare definitiva.

Lampa cu lumina intens pulsata emite pulsuri care sunt absorbite de melanina continuta in firul de par. Aceasta absorbtie incalzeste firul (la aproximativ 80 grade Celsius) si este astfel transmisa in folicul. In acest fel sute de foliculi sunt distrusi la un flash de lumina, dupa care firele cad in aproximativ 15 zile.

Firul de par creste in trei faze: anagena, catagena si talogena; pe corp firele sunt in diferite faze de crestere. Doar in faza anagena firul de par este in contact cu radacina lui, deci numai acela va fi afectat de lumina pulsata.

Pe picioare sau brate, de exemplu, doar 20% din par este in faza anagena iar 80% in faza talogena. De aici se deduce necesitatea a 6-10 sedinte de tratament pentru fiecare zona a corpului

Daca esti clienta noua hai sa testezi GRATUIT

Eva iti spune 6 lucruri despre epilarea definitiva

Contraindicatii

Contraindicații generale:

Contraindicatii legate de medicamente:

Contraindicatii privitoare strict la zona epilata: