Despre noi

Epilare definitivă cu Laser

Încă din 2011, facem femeile din România să se simtă și să fie mai frumoase. Eva Salon este de peste 11 ani prezent în România cu 16 centre de epilare definitivă laser, în 12 orașe.

Cu noi a început totul, Eva Salon a fost printre primele branduri romanești care au decis să presteze un singur serviciu – epilare definitivă laser! Facem un singur lucru și suntem cei mai buni în acest domeniu.

Laserul nostru de ultimă generație tratează cu succes toate fototipurile pielii. A fost testat cu succes mai bine de 12 luni înainte de a fi introdus în locațiile noastre. 

Mai puțina durere, mai multă satisfacție! Tratamentul nostru este aproape nedureros dar în același timp livrează rezultate excepționale care se mențin în timp. 

Personalul nostru este foarte bine pregătit și majoritatea tehnicienelor fac parte din familia Eva Salon încă de la început. Ele efectuează fiecare tratament cu meticulozitate și respectă protocoale stricte de igienă.

Reputația Eva Salon este impecabilă, cu zeci de mii de cliente mulțumite și numeroase review-uri de top. Eva Salon se traduce prin „încredere” pe piața epilării laser din România.

Rulează videoul

Epilare definitiva cu Laser

Încă din 2011, facem femeile din Romania să se simtă și să fie mai frumoase. Eva Salon este de peste 10 ani prezent în România cu 12 centre de epilare definitivă laser, în 10 orașe.

Cu noi a inceput totul, Eva Salon a fost primul brand romanesc care a decis sa presteze un singur serviciu – epilare definitiva laser! Ne bucuram ca am fost si suntem principala sursa de inspiratie a celorlalti antreprenori din beauty.

Laserul nostru de ultima generatie are trei lungimi de unda si trateaza cu succes toate fototipurile pielii. A fost testat cu succes mai bine de 12 luni inainte de a fi introdus in locatiile noastre. 

Mai putina durere, mai multa satisfactie! Tratamentul nostru este aproape nedureros dar in acelasi timp livreaza rezultate exceptionale care se mentin in timp. 

Personalul nostru este foarte bine pregătit și majoritatea tehnicieneleo fac parte din familia Eva Salon încă de la început. Ele efectuează fiecare tratament cu meticulozitate și respectă protocoale stricte de igienă.

Reputatia Eva Salon este impecabila, cu zeci de mii de cliente multumite si numeroase review-uri de top. Eva Salon se traduce prin „incredere” pe piata epilarii laser din Romania

Rulează videoul