Despre noi

Epilare definitivă Laser & IPL

Încă din 2011 facem femeile din Romania să se simtă și să fie mai frumoase! Eva Salon este de 10 ani prezent în România cu 12 centre de epilare definitivă, în 10 orașe: București, Constanța, Timișoara, Brașov, Cluj-Napoca, Ploiești, Iași, Oradea, Galati si Voluntari-Pipera.

La Eva Salon facem un singur lucru și îl facem bine! Oferim epilare definitivă Laser si epilare definitiva IPL, metode sigure, accesibile, rapide și eficiente folosite cu succes în toata lumea de peste 30 de ani. Putem elimina părul facial și corporal doar în cazul în care acesta are pigment. Nu funcționează pe firele blonde, roșcate sau albe.

Clientele noastre primesc o consultație gratuită și o testare gratuită la alegere pe una din din zonele axilă, inghinal. Nu există obligația de a continua. Oferim preturi de fidelitate clientelor noastre și bonus de recomandare. 10% din sumele achitate de persoanele recomandate se întorc într-o pușculiță electronică.

Personalul nostru este foarte bine pregătit și majoritatea fetelor fac parte din familia Eva Salon încă de la început. Ele efectuează fiecare tratament cu meticulozitate și respectă protocoale stricte de igienă.

Rulează videoul

Epilare definitiva cu lumina pulsata

Suntem un salon de epilare definitivă din România cu experiență de peste 8 ani și avem 9 centre în 7 orașe: București, Constanța, Timișoara, Brașov, Cluj-Napoca, Ploiești, Iași. Oferim servicii de epilare definitivă în condiții de siguranță, accesibile, rapide și eficiente. Putem elimina părul facial și corporal.

Toate clientele noastre primesc o consultație gratuită și o sedință la alegere dintre zonele axilă, inghinal sau linie bikini. Nu există obligația de a continua. Fiecare tratament este efectuat cu meticulozitate și vi se vor oferii tote informațiile necesare.

Rulează videoul