NOU!

Tratamente corporale cu
-CryoSculpt® PowerTrainer®Powershape®-
Tehnologie de ultimă generatie

DOAR LA EVA SALON PIPERA


NOU!!! Descoperă la Eva Salon Pipera experiențe excepționale de înfrumusețare și tratamente corporale cu echipamente de ultimă generație! Doar în aceasta locație beneficiezi de tratamente exclusiviste ce te vor ajuta să ajungi la rezultatele dorite. Te poți convinge de eficiența tratamentelor de Criolipoliza cu CryoLipo, Electrostimulare cu Power Trainer, Powershape - Radiofrecvență Mono- / Bi-/ Multipolară + Vacuum + Lipolaser, Dermocell, Cavitatie.

Poți programa o CONSULTAȚIE GRATUITĂ și noi îți vom face un plan de tratament în funcție de nevoile tale. Sună la 0743090741. CryoSculpt 50 min - 1 sau 2 aplicatori. CRIOLIPOLIZA este un tratament non-invaziv utilizat pentru a reduce depozitele de grăsime localizate. Acesta implică expunerea controlată a zonelor selectate ale corpului la temperaturi reci pentru a distrage și a distruge celulele de grăsime, fără a afecta țesuturile înconjurătoare. Electrostimulare PowerTrainer 50 min. ELECTROSTIMULAREA musculară cu PowerTrainer(EMS) este o tehnică care folosește impulsuri electrice pentru a stimula contracțiile musculare. Aceasta implică utilizarea unor dispozitive care trimit impulsuri electrice către mușchi, determinându-i să se contracte și să se relaxeze, simulând astfel activitatea musculară.

Powershape 50 min - Radiofrecvență Mono- / Bi-/ Multipolară + Vacuum + Lipolaser. POWERSHAPE 2 este un dispozitiv care combină mai multe tehnologii pentru remodelarea corporală și reducerea depozitelor de grăsime. Acesta folosește trei tehnologii principale în același timp: Lipolaser, Radiofrecvență și Vacuum.

CAVITAȚIA cu ultrasunete este o procedură non-invazivă utilizată pentru a reduce depozitele de grăsime localizate în anumite zone ale corpului. Aceasta implică utilizarea undelor sonore de frecvență înaltă pentru a direcționa energia către straturile profunde ale pielii, în special către țesuturile adipoase.