DERMAPEN- MICRO-ACE

*Acest tratament momentan este valabil doar in Bucuresti, Piata Unirii.

Mezoterapia micro-ace cu Dermapen la Eva Salon

Mico-canalele create in timpul injectarilor activeaza imediat diviziuni ale celulelropielii pentru autovindecare si autoregenerare pentru zona lucrata. Micro-perforatiile realizate asupra pielii sprijina absorbtia componentelor active din serurile meso de catre celulele pielii create in timpul noi diviziuni.

EFECTELE TRATAMENTULUI DE MICRO-ACE DERMAPEN

  • reducerea ridurilor
  • hidratarea profunda a tenului
  • luminozitatea tenului
  • regenerare celulara
  • reducerea CICATRICILOR
  • reducerea VERGETURILOR
  • stimularea producerii de COLAGEN
  • reducerea CEARCANELOR

FRECVENȚĂ

Tratamentul de mezoterapie cu dermapen, mico-ace se efectueaza 1 sedinta la un interval de 2-3 saptamani.

CONTRAINDICAȚII

Persoane cu probleme cardiace grave, fragilitate capilara, vase de sange sparte, persoane care au tije metalice, femei insarcinate, personae care sufera de spasmofilie, epilepsie, cancer, boli genetice, persoanele ce au tendinta de a forma cicatrici cheloide sau hipertrofice, infectii sau inflamatii ale zonei care trebuie tratata, afectiuni sau herpes in zona de tratament, boli cutanate cronice, patologii in coagularea sangelui, tratamente cu anticoagulante, vindecare intarziata, malignitati cutanate, tratament cu Izotretinoin in ultimele 3 luni, Retin-A, Roaccutane.

Nu efectueaza in perioada menstruatiei. 

Rezultatele tratamentelor difera in functie de sexul, elasticitatea pielii, organismul fiecarei persoane in parte. Tratamentele dau rezultate doar in cazul in care se tine cont si de o dieta corespunzatoare la care se adauga miscarea zilnica.

Oferte tratamente faciale

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor diferă în funcție de sexul, elasticitatea pielii, organismul fiecarei persoane în parte, culoarea firului de păr, culoarea pielii, de natura apariției firelor de păr (genetic sau hormonal). Tratamentele dau rezultate doar în cazul în care se respectă distanța dintre ședințe de 4-6 săptămani și indicațiile cosmeticienei.