Dermocell 30′

Eva Salon Unirii va asteapta intr-un spatiu special amenajat pentru acest tratament, doatat cu doua aparate Dermocell. Clienta nu trebuie sa achite costul suplimentar ar costumului.

Efectele tratamentului de endermologie cu Dermocell la Eva Salon

  • poate trata diversestaii ale celulitei, gradul III si IV de celulita edematoasa;
  • imbunatateste vascularizarea tesutului ceea ce poate reduce vergeturile;
  • poate reduce senzatia de picioare grele datorita drenajului limfatic;
  • poate recontura corpul si poate reduce volumul prin eliminarea grasimilor si toxinelor;
  • poate fi folosita ca o solutie anti-stres datorita efectelor de decontractare si relaxare a musculaturii;
  • la nivel abdominal favorizeaza tranzitul digestiv si previne constipatia;

Descrierea tratamentului

Dermocell-ul foloseste metoda non-invaziva si non-agresiva a aspiratiei continue pentru un efect rapid si de lunga durata, impiedicand ulterior re-formarea aspectului de „coaja de portocala” daca se tine o dieta corespunzatoare si se face miscare zilnica cel putin 30 de minute. Acest lucru implica si sedintele de intretinere facute cel putin 1 data pe saptamana.

Frecventa

Din experienta personalului Eva Salon, rezultatele optime se obtin cu 2-3 tratamente pe saptamana. Pentru rezultate satisfacatoare pot fi necesare 15-20 sedinte, dar primele rezultate obiective incep sa se vada dupa 5-8 sedinte. Dupa obtinerea rezultatului dorit, sunt necesare tratamente de intretinere, unul la 7-10 zile.

Rezultatele depind foarte mult si de alimentatia, de sexul, varsta, conformatia si pielea  fiecarei persoane.

Contraindicatii

hipertensiune, boli ale pielii, alergii, boli infectioase progresive, diabet, cancer, hernie, vene varicoase (se aplica tratamentul in jurul acestora, niciodata direct pe ele), flebita, tromboza, sarcina, medicamente anticoagulante, pseudoatrofie (injectii cu cortizon), proteze metalice.

De ce Dermocell?

Secretul din spatele eficientei acestui tratament cu Dermocell este capatul de tratament cu role mobile care actioneaza linear si perpendicular pe zona tratata. Presiunea negativa astfel exercitata poate genera o accelerare a circulatiei sangvine si limfatice cu pana la 200%. Spre deosebire de clasicele metode de vacuum , tratamentul cu Dermocell este o terapie pentru tratarea celulitei foarte putin agresiva pentru corp. Pe parcursul masajului transcutanat cu Dermocell  pot aparea fosrte rar echimoze (vanatai) pe zona tratata.

Oferte tratamente corporale

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor diferă în funcție de sexul, elasticitatea pielii, organismul fiecarei persoane în parte, culoarea firului de păr, culoarea pielii, de natura apariției firelor de păr (genetic sau hormonal). Tratamentele dau rezultate doar în cazul în care se respectă distanța dintre ședințe de 4-6 săptămani și indicațiile cosmeticienei.