MASAJ FACIAL

Masajul facial este o procedură ce stimulează îmbunătățirea circulației sângelui și ajută la echilibrarea metabolismului celular. Acesta ajută pielea sa se oxigeneze și astfel îi redă supletea si elasticitatea. Masajul se face pe zona feței, a gâtului si umerilor. Trebuie să acordăm atenție foarte mare zonei gâtului deoarece această zonă este lipsită de glande sebacee și procesul de îmbatrânire începe mai timpuriu.

BENEFICIILE MASAJULUI FACIAL

  • Masajul facial are un efect puternic de lifting.
  • Acesta reface ovalul feței prin îmbunătățirea tonusului muscular.
  • Ajută la restabilirea elasticității pielii.
  • Îmbunătățeste microcirculația de la nivelul feței și a gâtului

Durată: 15 ‘ ( fără mască) Preț: 35 lei

Durată: 15 ‘ ( cu mască) Preț: 45 lei
Durată: 30 ‘ ( fără mască) Preț: 50 lei
Durată: 30 ‘ ( cu mască) Preț: 65 lei

*Rezultatele tratamentelor difera in functie de sexul, elasticitatea pielii, organismul fiecarei persoane in parte. Tratamentele dau rezultate doar in cazul in care se tine cont si de o dieta corespunzatoare la care se adauga miscarea zilnica.

Oferte tratamente faciale

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor diferă în funcție de sexul, elasticitatea pielii, organismul fiecarei persoane în parte, culoarea firului de păr, culoarea pielii, de natura apariției firelor de păr (genetic sau hormonal). Tratamentele dau rezultate doar în cazul în care se respectă distanța dintre ședințe de 4-6 săptămani și indicațiile cosmeticienei.