TRATAMENTELE SOTHYS


Tratamentele cu produse de lux marca SOTHYS, ofera un tratament minutios si profesional si in acelasi timp relaxarea mult dorita de noi.

Sothys, singurul brand care are in compozitie apa termala SPA, dar si utilizeaza in mod legal termenul de SPA (oras din Belgia, sursa a apei termale cu puternic efect regenerant, folosita in tratarea arsurilor) si tot singurul brand cu gradina botanica proprie – Gradinile Sothys →sursa naturala si directa a ingredientilor, face parte din programul UNESCO “Natura 2000” (zona fara poluare – apa,aer,pamant).

Avem tratamentul de corectie pentru tenul gras, tratamentul intensiv de intinerire si tratamentul pentru zona ochilor.

TRATAMENT INTENSIV DE INTINERIRE

Acest tip de tratament este unul SPA, deoarece implica si un masaj al zonei cervicale si al fetei. Relaxarea este garantata si produsele sunt de cea mai buna calitate. Rezultatele sunt vizibile imediat dupa sedinta.
Protocolul tratamentului consta in demachiere, tonifiere, lotiune pre-exfolianta, crema exfolianta de reinoire, ulei biostimulant , ser de intinerire anti-rid, masaj facial usor, balsam modelant, masca dermo-lifting, masca peel-off, crema de intinerire adaptata.

TRATAMENT INGRIJIRE INTENSIVA CONTUR OCHI

Tratamentul profesional pentru ingrijirea intensiva a conturului ochilor Sothys poate reduce de la prima sedinta ridurile, reda luminozitate zonei ochilor, iar pielea devine mai tanara.

TRATAMENT CORECȚIE TEN GRAS

Tratamentul de corectie poate ajuta la reglarea excesului de sebum si la curatarea tenului in profunzime.
Protocolul tratamentului consta in demachiere, tonifiere,lotiune exfolianta bifazica, ser intensiv ultra-claritate, masaj usor /facultativ masca racoritoare clarifianta, crema de normalizare cu uleiuri esentiale.

Tratamentul Sothys se transforma  intr-o experienta senzoriala unica, o oaza de relaxare pentru minte si corp.

Oferte tratamente faciale

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor diferă în funcție de sexul, elasticitatea pielii, organismul fiecarei persoane în parte, culoarea firului de păr, culoarea pielii, de natura apariției firelor de păr (genetic sau hormonal). Tratamentele dau rezultate doar în cazul în care se respectă distanța dintre ședințe de 4-6 săptămani și indicațiile cosmeticienei.