ULTRASUNETE FACIALE

Ultrasunete faciale la Eva Salon

Tratamentul cu  ultrasunete faciale  are 3 efecte principale: efectul termic – caldura patrunde in straturile adanci ale pielii, stimulandu-se productia de colagen, efectul mecanic – vibratiile de viteze foarte mari realizeaza un micro-masaj al pielii,  efectul biologic – dilatarea vaselor de sange, imbunatatirea circulatiei sangelui si limfei, relaxare musculara si reducerea inflamarii.

EFECTELE ULTRASUNETELOR FACIALE

  1. Reducerea ridurilor
  2. Exfolierea neagresiva a tenului
  3. Imbunatatirea metabolismului celular si a circulatiei sangvine
  4. Depigmentare prin eliminarea acumularilor de melanina
  5. Tratarea acneei
  6. Activarea fibroblastelor responsabile cu producerea colagenului
  7. Eliminarea toxinelor

FRECVENȚA

Dureaza 15 minute/sedinta. Pentru rezultate bune si de durata se recomanda tratamente regulate (2-3 ori/ saptamana) pe perioade de 4-8 saptamani – frecventa tratamentelor difera de la client la client, in functie de varsta, aspectul pielii, produsele folosite pentru ingrijirea tenului, etc.

CONTRAINDICAȚII

Persoane cu probleme cardiace grave, hipertensiune, hipertiroidie, femei insarcinate, boli de piele, boli respiratorii, diabet, tumori, persoane care sufera de spasmofilie, epilepsie, cancer, boli genetice.

Nu efectueaza in perioada menstruatiei. 

*Rezultatele tratamentelor difera in functie de sexul, elasticitatea pielii, organismul fiecarei persoane in parte. Tratamentele dau rezultate doar in cazul in care se tine cont si de o dieta corespunzatoare la care se adauga miscarea zilnica.

Oferte tratamente faciale

Disclaimer: Rezultatele tratamentelor diferă în funcție de sexul, elasticitatea pielii, organismul fiecarei persoane în parte, culoarea firului de păr, culoarea pielii, de natura apariției firelor de păr (genetic sau hormonal). Tratamentele dau rezultate doar în cazul în care se respectă distanța dintre ședințe de 4-6 săptămani și indicațiile cosmeticienei.