Tarife epilare definitiva

PRODUS

1 ȘEDINȚĂ IPL

Durată ședință aproximativă

Mustata, Perciuni, Pometi, Perineu , Areole Mamare, Maini, Labele Picioarelor, Linia Abdomen, Barbie, Gat, Ceafa

80 lei

15 min

Axile, Linie Bikini

120 lei

30 min

Umeri, Lombar, Abdomen, Pectorali, Fese, Inghinal Integral (include perineu), Decolteu

180 lei

45 min

Fata Integral

180 lei

30 min

Gambe, Coapse, Spate Superior

200 lei

60 min

Picioare Integral (include linie bikini), Spate Integral

360 lei

90 min

Brate Integral

360 lei

60 min

*preturi de referinta pentru o singura sedinta

*durata sedintelor este aproximativa si depinde foarte mult de fiecare clienta in parte

TARIFE EPILARE DEFINITIVĂ LASER DIODĂ

PRODUS

1 ȘEDINȚĂ LASER

Durată ședință aproximativă

Buză Superioară; Mâini; Labe Picioare; Linie Abdomen; Bărbie; Perciuni; Pomeți; Areolă Sâni; Perineu; Ceafă;
Gat;

120 lei

30 min

Axile;
Linie Bikini Femei;

190 lei

30 min

Toata Fața

290 lei

30 min

Inghinal Integral (include interfesieri); Decolteu; Fese Zona Lombară; Abdomen; Pectorali Bărbați; Umeri Bărbați;

290 lei

45 min

Gambe (include labele picioarelor); Coapse (include linie bikini); Spate Superior.

320 lei

75 min

Brațe Integral (include mâini);

540 lei

60 min

Picior Integral (include degete picioare si linie bikini); Spate Integral Barbati

540 lei

120 min

*preturi de referinta pentru o singura sedinta

*durata sedintelor este aproximativa si depinde foarte mult de fiecare clienta in parte

Pret epilare definitiva

Indepartarea parului nedorit reprezinta un adevarat efort pentru cei mai multi dintre noi. Metodele traditionale poate ca sunt eficiente, insa doar pentru perioade scurte de timp, iar firele nedorite incep sa isi faca aparitia chiar si incepand cu ziua urmatoare. In schimb, epilarea definitiva cu tehnologia E-light este mai eficienta din orice punct de vedere si iti face viata mult mai comoda. Elimina orice neplacere din viata ta si castiga mai mult timp de care sa te bucuri. Tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care nimeni nu trebuie sa faca cine stie ce efort din punct de vedere financiar pentru a-si permite sa apeleze la serviciile Eva Salon.

Proceduri rapide

Alegerea solutiei de epilare cu lumina pulsata in favoarea celor traditionale are mai multe avantaje, incepand de la faptul ca procedurile se pun in practica in cel mai scurt timp. De acum nu mai trebuie sa te complici si sa iti aloci mult timp pentru indepartarea firelor de par nedorite de pe corp cand la Eva Salon sedintele se pun in practica in circa 20 de minute.

Mai avantajos din punct de vedere financiar

Cremele depilatoare, aparatele sau ceara de ras sunt accesibile din punct de vedere financiar, insa pentru ca rezultatele lor nu sunt foarte bune procedurile trebuie repetate, ceea ce se traduce prin costuri mai mari in timp. La polul opus, sedintele de epilare definitiva asigura eficienta maxima, motiv pentru care de-a lungul timpului se dovedesc a fi mai economice si sa nu uitam nici de disconfortul de care scapam. Astfel, Eva Salon ne asteapta cu conditiile ideale, cu cele mai bune rezultate, dar si cu preturi atractive.

Elimina firele de par crescute sub piele

Folosirea laserului se dovedeste a fi singura modalitate prin care se pot elimina si preveni firele de par crescute sub piele care se dovedesc a fi nu doar inestetice, ci si dureroase si un loc ideal de formare a infectiilor. Daca ai pielea sensibila atunci Eva Salon iti propune cele mai bune tarife pentru epilarea definitiva cu lumina pulsata.

Economisesti timp

Eva Salon aduce mai multa placere in viata ta si mai mult timp liber pentru ca de acum nu mai trebuie sa folosesti periodic fel si fel de produse pentru indepartarea parului nedorit. Fie ca folosesti ceara, crema depilatoare sau aparatul de ras, procedurile trebuie repetate periodic si necesita mult timp. In schimb, la Eva Salon sunt de ajuns numai cateva sedinte a cate 10 – 20 de minute care trebuie repetate la circa 4 – 6 saptamani, iar in tot acest timp te vei bucura de o piele fina si catifelata.

Nu trebuie sa creasca parul intre sedinte

Spre deosebire de folosirea altor modalitati de indepartare a parului, in cazul folosirii luminii pulsate nu se interzice epilatului intre tratamente. Astfel, iti poti lua adio de la zilele dinaintea sedintelor in care trebuie sa iti ascunzi parul nedorit.

Per total te bucuri de o viata mult mai buna si lipsita de griji, iar foarte important in acest sens este ca nu trebuie sa platesti o avere. Tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele la Eva Salon, astfel ca oricine are ocazia de a folosi cea mai moderna metoda de epilat.

Eva Salon detine mai multe unitati in toata tara, astfel incat persoane din toate orasele sa se poata bucura de serviciile oferite la cele mai mici costuri. Profesionalismul este cel care face diferenta intr-un asemenea domeniu, iar oricine trece pragul salonului are certitudinea ca este pe maini bune.

 

Evita orice neplacere aduca de solutiile clasice de epilare si alege-o pe cea mai moderna, mai eficienta si mai rapida, in special pentru ca este accesibila din punct de vedere financiar.