Tarife epilare definitiva laser

0
Încă din 2011 facem femeile fericite și le ajutăm să scape de părul nedorit.
0
Reteaua noastra de centre este extinsa in 11 orase din Romania.
0
In prezent prestam servicii de epilare definitiva in 15 locatii.
+ 0
Avem peste 30,000 de cliente unice.

PRODUS

1 ȘEDINȚĂ LASER -25%
MeDioStar®

6 ȘEDINȚE LASER
MeDioStar®

Buză Superioară; Mâini si Degete; Labe si Degete Picioare; Linie Abdomen; Bărbie; Perciuni; Pomeți; Areolă Sâni; Perineu; Ceafă; Gat; Linie Bikini Femei;

120 lei 90 lei

720 lei 359 lei

Axile

200 lei 150 lei

1200 lei 599 lei

Inghinal Integral (include interfesieri); Decolteu; Fese; Zona Lombară; Abdomen; Pectorali Bărbați; Umeri Bărbați; Toata Fața; Antebrate;

350 lei 263 lei

2100 lei 999 lei

Gambe; Coapse;

400 lei 300 lei

2400 lei 1199 lei

Brate; Spate Superior;

500 lei 375 lei

3000 lei 1499 lei

Picioare; Spate Integral Barbati

600 lei 450 lei

3600 lei 1799 lei

Full Body Lady - Femei (degete picioare, labe picioare, picioare, inghinal, linie bikini, interfesier, fese partial, linie abdomen, areole, brate, degete maini, maini, axile, areole mamare)

933 lei 700 lei

Vezi Ofertele Curente

Full Body Maxi - Femei (Tot in afara de gat si zonele fetei)

1200 lei 900 lei

Vezi Ofertele Curente

Full Body Barbati (Tot in afara de gat si zonele fetei)

1466 lei 1100 lei

Vezi Ofertele Curente

*preturi de referinta pentru o singura sedinta

 

Indepartarea parului nedorit reprezinta un adevarat efort pentru cei mai multi dintre noi. Metodele traditionale poate ca sunt eficiente, insa doar pentru perioade scurte de timp, iar firele nedorite incep sa isi faca aparitia chiar si incepand cu ziua urmatoare. In schimb, epilarea definitiva cu laser este mai eficienta din orice punct de vedere si iti face viata mult mai comoda. Elimina orice neplacere din viata ta si castiga mai mult timp de care sa te bucuri. Tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care nimeni nu trebuie sa faca cine stie ce efort din punct de vedere financiar pentru a-si permite sa apeleze la serviciile Eva Salon.

Proceduri rapide

Alegerea solutiei de epilare cu laser in favoarea celor traditionale are mai multe avantaje, incepand de la faptul ca procedurile se pun in practica in cel mai scurt timp. De acum nu mai trebuie sa te complici si sa iti aloci mult timp pentru indepartarea firelor de par nedorite de pe corp cand la Eva Salon sedintele se pun in practica in circa 20 de minute.

Mai avantajos din punct de vedere financiar

Cremele depilatoare, aparatele sau ceara de ras sunt accesibile din punct de vedere financiar, insa pentru ca rezultatele lor nu sunt foarte bune procedurile trebuie repetate, ceea ce se traduce prin costuri mai mari in timp. La polul opus, sedintele de epilare definitiva asigura eficienta maxima, motiv pentru care de-a lungul timpului se dovedesc a fi mai economice si sa nu uitam nici de disconfortul de care scapam. Astfel, Eva Salon ne asteapta cu conditiile ideale, cu cele mai bune rezultate, dar si cu preturi atractive.

Elimina firele de par crescute sub piele

Folosirea laserului se dovedeste a fi singura modalitate prin care se pot elimina si preveni firele de par crescute sub piele care se dovedesc a fi nu doar inestetice, ci si dureroase si un loc ideal de formare a infectiilor. Daca ai pielea sensibila atunci Eva Salon iti propune cele mai bune tarife pentru epilarea definitiva cu laser.

Economisesti timp

Eva Salon aduce mai multa placere in viata ta si mai mult timp liber pentru ca de acum nu mai trebuie sa folosesti periodic fel si fel de produse pentru indepartarea parului nedorit. Fie ca folosesti ceara, crema depilatoare sau aparatul de ras, procedurile trebuie repetate periodic si necesita mult timp. In schimb, la Eva Salon sunt de ajuns numai cateva sedinte a cate 10 – 20 de minute care trebuie repetate la circa 4 – 6 saptamani, iar in tot acest timp te vei bucura de o piele fina si catifelata.

Nu trebuie sa creasca parul intre sedinte

Spre deosebire de folosirea altor modalitati de indepartare a parului, in cazul folosirii laserului nu se interzice epilatului intre tratamente. Astfel, iti poti lua adio de la zilele dinaintea sedintelor in care trebuie sa iti ascunzi parul nedorit.

Per total te bucuri de o viata mult mai buna si lipsita de griji, iar foarte important in acest sens este ca nu trebuie sa platesti o avere. Tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele la Eva Salon, astfel ca oricine are ocazia de a folosi cea mai moderna metoda de epilat.

Eva Salon detine mai multe unitati in toata tara, astfel incat persoane din toate orasele sa se poata bucura de serviciile oferite la cele mai mici costuri. Profesionalismul este cel care face diferenta intr-un asemenea domeniu, iar oricine trece pragul salonului are certitudinea ca este pe maini bune.

Evita orice neplacere aduca de solutiile clasice de epilare si alege-o pe cea mai moderna, mai eficienta si mai rapida, in special pentru ca este accesibila din punct de vedere financiar.