Tarife

PRODUS

1 ȘEDINȚĂ

-10%
3 ȘEDINȚE

-20%
6 ȘEDINȚE

-30%
1 ȘEDINȚĂ FIDELITATE

Buză Superioară;Mâini;Labe Picioare;Linie Abdomen;Bărbie;Perciuni;Pomeți;Areolă Sâni;Perineu

60 lei

180 lei
162 lei

360 lei
288 lei
caștigi 72 lei

60 lei
42 lei

Linie Bikini Femei;Ceafă Bărbați;

90 lei

270 lei
243 lei

540 lei
432 lei
caștigi 108 lei

90 lei
63 lei

Axile;Inghinal Femei (nu include perineu)Decolteu;Fese Femei;Zona Lombară;Abdomen;Pectorali Bărbați;Umeri Bărbați;Toata Fața

120 lei

360 lei
324 lei

720 lei
576 lei
caștigi 144 lei

120 lei
84 lei

Gambe (include labele picioarelor);Coapse (include linie bikini);

200 lei

600 lei
540 lei

1200 lei
960 lei
caștigi 72 lei

200 lei
140 lei

Brațe Integral (include mâini);Spate Superior Barbati

270 lei

810 lei
729 lei

1620 lei
1296 lei
caștigi 72 lei

270 lei
189 lei

Picior Integral (include degete picioare si linie bikini);Spate Integral Barbati

340 lei

1020 lei
918 lei

2040 lei
1632 lei
caștigi 408 lei

340 lei
238 lei

*preturi de referinta pentru o singura sedinta

*poti plati in 2 rate la achizitii mai mari de 600 lei

*poti plati in 3 rate la achizitii mai mari de 1000 lei

*preturi de fidelitate incepand cu a 7-a sedinta anumita zona

Pret epilare definitiva

Indepartarea parului nedorit reprezinta un adevarat efort pentru cei mai multi dintre noi. Metodele traditionale poate ca sunt eficiente, insa doar pentru perioade scurte de timp, iar firele nedorite incep sa isi faca aparitia chiar si incepand cu ziua urmatoare. In schimb, epilarea definitiva cu tehnologia E-light este mai eficienta din orice punct de vedere si iti face viata mult mai comoda. Elimina orice neplacere din viata ta si castiga mai mult timp de care sa te bucuri. Tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele, motiv pentru care nimeni nu trebuie sa faca cine stie ce efort din punct de vedere financiar pentru a-si permite sa apeleze la serviciile Eva Salon.

Proceduri rapide

Alegerea solutiei de epilare cu lumina pulsata in favoarea celor traditionale are mai multe avantaje, incepand de la faptul ca procedurile se pun in practica in cel mai scurt timp. De acum nu mai trebuie sa te complici si sa iti aloci mult timp pentru indepartarea firelor de par nedorite de pe corp cand la Eva Salon sedintele se pun in practica in circa 20 de minute.

Mai avantajos din punct de vedere financiar

Cremele depilatoare, aparatele sau ceara de ras sunt accesibile din punct de vedere financiar, insa pentru ca rezultatele lor nu sunt foarte bune procedurile trebuie repetate, ceea ce se traduce prin costuri mai mari in timp. La polul opus, sedintele de epilare definitiva asigura eficienta maxima, motiv pentru care de-a lungul timpului se dovedesc a fi mai economice si sa nu uitam nici de disconfortul de care scapam. Astfel, Eva Salon ne asteapta cu conditiile ideale, cu cele mai bune rezultate, dar si cu preturi atractive.

Elimina firele de par crescute sub piele

Folosirea laserului se dovedeste a fi singura modalitate prin care se pot elimina si preveni firele de par crescute sub piele care se dovedesc a fi nu doar inestetice, ci si dureroase si un loc ideal de formare a infectiilor. Daca ai pielea sensibila atunci Eva Salon iti propune cele mai bune tarife pentru epilarea definitiva cu lumina pulsata.

Economisesti timp

Eva Salon aduce mai multa placere in viata ta si mai mult timp liber pentru ca de acum nu mai trebuie sa folosesti periodic fel si fel de produse pentru indepartarea parului nedorit. Fie ca folosesti ceara, crema depilatoare sau aparatul de ras, procedurile trebuie repetate periodic si necesita mult timp. In schimb, la Eva Salon sunt de ajuns numai cateva sedinte a cate 10 – 20 de minute care trebuie repetate la circa 4 – 6 saptamani, iar in tot acest timp te vei bucura de o piele fina si catifelata.

Nu trebuie sa creasca parul intre sedinte

Spre deosebire de folosirea altor modalitati de indepartare a parului, in cazul folosirii luminii pulsate nu se interzice epilatului intre tratamente. Astfel, iti poti lua adio de la zilele dinaintea sedintelor in care trebuie sa iti ascunzi parul nedorit.

Per total te bucuri de o viata mult mai buna si lipsita de griji, iar foarte important in acest sens este ca nu trebuie sa platesti o avere. Tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele la Eva Salon, astfel ca oricine are ocazia de a folosi cea mai moderna metoda de epilat.

Eva Salon detine mai multe unitati in toata tara, astfel incat persoane din toate orasele sa se poata bucura de serviciile oferite la cele mai mici costuri. Profesionalismul este cel care face diferenta intr-un asemenea domeniu, iar oricine trece pragul salonului are certitudinea ca este pe maini bune.

 

Evita orice neplacere aduca de solutiile clasice de epilare si alege-o pe cea mai moderna, mai eficienta si mai rapida, in special pentru ca este accesibila din punct de vedere financiar.