Tratamente corporale Bucuresti Piata Unirii

La Eva Salon tehnologia se intalneste cu frumusetea! Iti oferim tratamente corporale moderne: dermocell, masaj anticelulitic cu bambus, radiofrecventa, presoterapie, mezoterapie virtuala, cavitatie, impachetari si multe altele.

Rezultatele tratamentelor difera in functie de sexul, elasticitatea pielii, organismul fiecarei persoane in parte. Tratamentele dau rezultate doar in cazul in care se tine cont si de o dieta corespunzatoare la care se adauga miscarea zilnica.

PowerShape2™ – LipoLaser + RadioFrecventa + Vacuum Endermologic

PowerShape2™ este un echipament ce combina LipoLaser-ul, RadioFrecventa si Vacuum-ului Endermologic.

Noua tehnologie a RadioFrecventei integrata in role motorizate actioneaza pe o suprafata mult mai mare de tratament, ceea ce determina aparitia rezultatelor mult mai rapid. RadioFrecventa impreuna cu LipoLaser-ul actioneaza simultan, genereaza incalzirea in profunzime a tesutului subcutanat, stimuleaza productia de colagen prin cresterea metabolismului celular, avand efect de crestere a fermitatii pielii si de reducere a circumferintei zonelor tratate. 
Vacuum-ul Endermologic pulsatoriu si continuu – stimuleaza circulatia sanguina si drenajul limfatic, ceea ce duce la eficientizarea tratamentului.

DERMOCELL

Dermocell-ul foloseste metoda non-invaziva si non-agresiva a aspiratiei continue pentru un efect rapid si de lunga durata, impiedicand ulterior re-formarea aspectului de „coaja de portocala” daca se tine o dieta corespunzatoare si se face miscare zilnica cel putin 30 de minute. Acest lucru implica si sedintele de intretinere facute cel putin 1 data pe saptamana.

CAVITATIE, liposuctie virtuala

Cavitatia la Eva Salon este cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii localizate, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale traditionale.Tratamentul corporal prin Cavitatie se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care, datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de vapori si gaz (bule cavitationale) si implozii succesive, rupand in acest fel membranele celulelor adipoase, fara a afecta alte structuri adiacente. Celula adipoasa se lichefiaza, se dezintegreaza si tot continutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa, drenat prin sistemul limfatic si eliminat prin caile renale.

IMPACHETARI LA TUNER IR

Impachetarea cu ceai verde si alge marine este folosita pentru combaterea kilogramelor in plus si pentru eliminarea celulitei. Datorita polifenolilor(o clasa de compusi de origine vegetala) aceste impachetari au un puternic efect de ardere a grasimilor asociat unei veritabile protectii anti-age. Pe langa aceste beneficii tratamentele cu ceai verde calmeaza.

Impachetarea cu parafango de la ANESI SPANIA are efecte benefice atat pentru sanatate cat si pentru frumusete. Aceasta impachetare ajuta la detoxifiere, exfoliere, hranirea si relaxarea pileii. Dupa ritualul de eliminare a toxinelor din piele efectul este o piele catifelata si plina de stralucire.

◆ MEZOTERAPIE VIRTUALA

Mezoterapia la Eva Salon presupune o combinatie de electroporatie( curent alternativ) cu ultrasunete 1MHz. Mezoterapia virtuala actioneaza prin marirea porii de pana la 400 de ori, crescand foarte mult permeabilitatea epidermei. Aceasta impinge ingredientele active pana in straturile profunde ale pielii, astfel, 95% din ingredintele active aplicate ajung in profunzime.

Mezoterapia virtuala la nivel corporal pote fi folosita pentru:

  1. Celulita
  2. Aglomerari de grasimi inestetice localizate pe gambe, coapse, fese, solduri, abdomen, brate
  3. Zone cu retentie de apa
  4. Remodelare corporala
  5. Vergeturi si cicatrici

◆ RADIOFRECVENTA

  • Radiofrecventa are la baza aplicarea undelor electromagnetice (radio) ce actioneaza asupra tesutului adipos din profunzime, fara a afecta in vreun fel epiderma. Aceste unde produc incalzirea straturilor de grasime, actionand asupra depozitelor de grasime din interior, care sunt de altfel si cel mai greu de eliminat si la care de exemplu, cremele anticelulitice nu ajung. Ceea ce este spectaculos in tratamentul cu radiofrecventa, este tonifierea conferita, care se poate observa inca de la prima sedinta.
  • Radiofrecventa contureaza si redefineste liniile siluetei, tonifica instantaneu, netezeste si “ridica” fara a leza tesuturile.
  • Celulita va disparea, iar aspectul de piele lasata va fi complet eliminat.Radiofrecventa actioneaza asemeni unui corset care strange tesuturile musculare si grase. Vorbim de o contractie, gratie careia se remodeleaza straturile de grasime din profunzime.Toate aceste beneficii apar deoarece radiofrecventa produce contractia fibrelor de colagen, stimuland formarea de fibre noi, elastice. Colagenul astfel stimulat migreaza spre suprafata, spre epiderm, obtinandu-se un efect imediat de fermitate si elasticitate a pielii. Epiderma capata un aspect sanatos, tonifiat, perfect intins si intinerit.

 

◆ PRESOTERAPIE, masaj drenaj limfatic

Tratamentul cu presoterapie consta in efectuarea unui masaj cu presiuni de aer comprimat astfel relizandu-se o activare a tuturor punctelor ganglionare. Exista mai multe programe predefinite pentru tratarea diverselor probleme: drenaj limfatic, activator circulatie, anticelulita, picioare obosite, retentia de apa etc.

◆ ELECTROSTIMULARE

Tratamentul prin electrostimulare reprezinta o procedura sigura si simpla prin care 24 de electrozi sunt aplicati pe diferite  zone de tratament, in functie de necesitati,  stimuland astfel muschii si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza ca sursa de energie grasimile din imprejurimi, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii obisnuite.

◆ MASAJ RELAXARE SI ANTICELULITIC

Masajul poate fi facut pe portiuni localizate sau pe intreg corpul. Folosim uleiuri speciale pentru masaj sau crema termoactiva pentru masajul anticelulitic. In cazul masajului cu bete de bambus folosim bete speciale de bambus.

Dermocell


Mezoterapie


Cavitatie


Impachetare tunel IR


Radiofrecventa


Presoterapie


Ultrasunete


Electrostimulare


Masaj relaxare


Masaj anticelulitic


Masaj cu bambus


Masaj Shiatsu


Disclaimer: Rezultatele tratamentelor diferă în funcție de sexul, elasticitatea pielii, organismul fiecarei persoane în parte, culoarea firului de păr, culoarea pielii, de natura apariției firelor de păr (genetic sau hormonal). Tratamentele dau rezultate doar în cazul în care se respectă distanța dintre ședințe de 4-6 săptămani și indicațiile cosmeticienei.