Tratamente faciale

La Eva Salon te poți programa pentru o consultație gratuită pentru a stabili un plan de tratament pentru problemele tenului tău sau poate doar pentru o curățare și o întretinere.

Folosim  Oxygenera,  AquaOxyBrasion, Microinjector Lithium+, Powershape 2, Ultrasoniq si fiole TOSKANI Cosmetics, gama MesoVital, MesoAcne, MesoGen’x, Meso Ha+C, Meso3DLift, MesoECM Dermedics, Peelinguri chimice soft concentratie 40%.

◆ MICRODERMABRAZIUNE – curatare ten

Microdermabraziune cu diamante este cea mai buna metoda de exfoliere a pielii prin care se indeparteaza celulele moarte si impuritatile de la primul strat la suprafata pielii. Aceasta metoda imnubatateste aspectul si testura epidermei. Este unul dintre cele mai eficiente tratamente de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului disponibil in prezent.

◆ OXIGEN HIPERBARIC – tratamentul vedetelor

Tratamentul consta in presiunea foarte puternica si puritatea ridicata (98%) a oxigenului. Prin infuzia de oxigen hiperbaric, Aqua Oxi Brasion, se suplimenteaza direct, din exterior necesarul de oxigen al dermului, restabilind astfel elasticitatea, fermitatea, vitatlitatea si luminozitatea specifica unui ten tanar si ingrijit.

◆ DERMAPEN, Mezoterapia micro-ace

Mezoterapia faciala cu dermapen estompeaza ridurile fine, hidrateaza tenul si il ajuta sa produca elastina si colagen – doua substante responsabile de aspectul ferm si proaspat al acestuia. Acesta procedura are si un puternic rol nutritiv, antioxidant, stimuleaza micro-circulatia si metabolismul celular local, ii ofera acestuia o sursa impresionanta de vitamine si nutrienti din care el isi ia atat cat este necesar pentru a-si recapata elasticitatea, supletetea si fermitatea. Efectul este unul spectaculos in ceea ce priveste refacerea tonusului pielii, estomparea ridurilor, in corectarea unor semne si cicatrici (in special, post-acneice); el se poate realiza si pe maini au decolteu, cu acelelasi efecte benefice. Efectuam cu fiole de puritate medicala.

◆ PEELING CHIMIC 40%

Peeling-ul chimic este o procedura dermato-cosmetica ce consta in provocarea accelerata a regenerarii pielii, intr-o maniera controlata. Determina eliminarea straturilor externe ale pielii! Este potrivit pentru tipurile de piele 1-6. Durata de actiune a peeling-ului depinde de tipul pielii si reactile ce pot aparea.

◆ MEZOTERAPIE VIRTUALA

Mezoterapia la Eva Salon presupune o combinatie de electroporatie( curent alternativ) cu ultrasunete 1MHz. Mezoterapia virtuala actioneaza prin marirea porii de pana la 400 de ori, crescand foarte mult permeabilitatea epidermei. Aceasta impinge ingredientele active pana in straturile profunde ale pielii, astfel, 95% din ingredintele active aplicate ajung in profunzime.

◆ RADIOFRECVENTA

Radiofrecventa tripolara si multipolara facială este cea mai noua tehnologie bazata pe radio-frecventa, care are rezultate efective inca de la primul tratament in cazul lipsei de fermitate si elasticitatii pielii (atat faciale cat si corporale).

◆ TRATAMENT FACIAL STAMINAL AESTETIC PROJECT COSMETICS

Tratament anti-îmbătrânire profesional pentru pielea devitalizată, obosita sau neuniformă. De asemenea, potrivit pentru conturul ochilor și buzelor. Fructul celei mai recente generații de biotehnologii își bazează eficacitatea pe un cocktail de celule stem vegetale concentrate, fără silicon și cu o capacitate regenerabilă foarte puternică. Celulele stem din plante sunt foarte rare în plante și sunt concentrate mai ales pe muguri, tulpini, rădăcini și extremitățile lor. Studiile experimentale efectuate in vivo și in vitro au arătat că celulele stem din plante au proprietăți anti-îmbătrânire de 360 °, deoarece acestea protejează, stimulează și netezesc.

Dermapen Micro-ace


Microdermabraziune


Oxigen hiperbaric


Peeling chimic


Mezoterapie virtuala fata


Tratament STAMINAL


Masaj facial


Radiofrecventa faciala


Ultrasunete faciale


Disclaimer: Rezultatele tratamentelor diferă în funcție de sexul, elasticitatea pielii, organismul fiecarei persoane în parte, culoarea firului de păr, culoarea pielii, de natura apariției firelor de păr (genetic sau hormonal).