[lsvr_carousel items_per_slide=”1″ items_per_slide_desktop=”1″ items_per_slide_smalldesktop=”1″ items_per_slide_tablet=”1″ items_per_slide_mobile=”1″ autoplay=”0″][lsvr_carousel_item]_MG_1727-Edit[/lsvr_carousel_item][/lsvr_carousel]

Ultrasunete corporale cu Ultrasoniq

Ultrasunete corporale la Eva Salon

Ultrasunetele emise de aparat sunt intensitati reduse si frecvente inalte, acestea se simt asemenea unor vibratii ce au rolul de a stimula functiile celulelor si de a intari capacitatea tesuturilor, creand micro-vibratii cu efect de incalzire si de topire a grasimilor.

Efectul termic provocat de ultrasunete cu actiunea activa a ingredientelor din cremele anticelulitice poate ajuta la topirea grasimilor. Compusii activi ai cremelor pentru celulita, vergeturi, fermitate sau pentru hidratare patrund mai rapid si in profunzime datorita vibratiilor celulare cauzate de ultrasunete.

Efectele ultrasunetelor pot fi*:

  1. Reducerea/eliminarea celulitei si a vergeturilor;
  2. Slabire in centimetri;
  3. Eliminarea toxinelor din corp
  4. Redarea fermitatii, luminozitatii si elasticitatii pielii;
  5. Efect antivergeturi prin uniformizarea culorii epidermei;
  6. Activarea melaninei de sub piele;
  7. Relaxeaza zonele incordate.

*Rezultatele depind foarte mult si de alimentatia, de sexul, varsta, conformatia si pielea  fiecarei persoane. Eva Salon nu garanteaza rezultatele enumerate mai sus.

Pasii tratamentului

  1. CREMA ACTIVA –  se aplica pe zonele alese de client, aceste zone urmand a fi tratata cu diferitele capete de tratament ale aparatului in functie de marime.
  2. MASAJUL FINAL – se maseaza zona pana cand surplusul de crema este absorbit in piele.
  3. Ingredientii activi vor continua sa actioneze 1-2 ore dupa tratament, de aceea nu se recomanda dusul imediat si consumul de alimente cel putin 2 ore dupa incheierea sedintei. 

Frecventa

Dureaza 30 minute/sedinta si se efectueaza. Imbinarea ultrasunetelor cu terapii ca impachetari,  electrostimulare, endermologie sau microdermabraziune pot conduce la rezultate mai eficiente.

Recomandam sa se efectueze intre 2 si 3 sedinte pe saptamana pe durata tratamentului si o sedinta la doua saptamani pentru o mai buna mentinere a rezultatelor dupa tratament. Rezultatele variaza in functie de greutatea initiala.

Contraindicatii

Persoane cu probleme cardiace grave, hipertensiune, hipertiroidie, varice foarte pronuntate, femei insarcinate, boli de piele, boli respiratorii, diabet, tumori, persoane care sufera de spasmofilie, epilepsie, cancer, boli genetice, vase sparte.

Oferte tratamente

[lsvr_divider]

Oferte speciale tratamente corporale