Epilare Definitivă Laser cu
Tehnologie Germană Certificată Medical
Zona Faciala

Înțelegem că epilarea zonei inghinale este un lucru personal. Stim că folosirea lamei de ras sau epilarea cu ceara pot fi o bataie de cap datorita firelor de par care cresc sub piele sau a iritatiilor, ducând la durere si disconfort în această zonă sensibilă. De multi ani am ajutat femeile să scape de toate aceste probleme folosind epilarea definitiva cu laser dioda MeDioStar.

Beneficiile epilarii laser pe zona faciala

Suntem conștienți că excesul de păr facial poate fi un subiect delicat pentru femei, fie că este vorba despre o cauză ereditară sau hormonală. La Eva Laser, oferim ajutor pentru sute de femei în fiecare an, ajutându-le să reducă și să elimine excesul de păr facial folosind experiența noastră în epilarea cu laser diodă.

Este foarte important sa stiti cu siguranta ca nu aveti un dezechilibru hormonal inainte de a incepe epilarea laser pe zona faciala, pentru ca daca aveti, atunci sedintele doar vor intarzia sau tine sub control cresterea parului, dar nu vor trata cauza hormonala a aparitiei parului facial.

Profesionisti calificati si cu experienta

Fiecare persoana din echipa Eva Salon este calificata și experimentata in epilarea definitiva cu laser. Folosim diode laser cu tehnologie germana certificata de calitate medicala iar echipa noastra efectueaza +3000 de tratamente de îndepărtare a părului cu laser în fiecare luna. Și, datorita faptului ca singurul nostru serviciu pe care il prestam este epilarea definitiva cu laser, puteți fi siguri că sunteți pe mâini bune.

La ce să te aștepți?

Veți vedea că firele de păr crescute in piele si iritatiile dispar rapid, dezvăluind o piele netedă și catifelata. Pe masura ce avansati cu sedintele veti observa ca firele de par se raresc treptat pana vor disparea aproape in totalitate.

Intrebarea cea mai comuna este “de cate sedinte am nevoie?” iar cel mai comun raspuns este “nu stim cu exactitate”. Totusi, din experienta noastra, putem sa aproximam ca veti avea nevoie de 8-12 sedinte pentru rezultatele ideale.

Este epilarea definitivă… definitivă?

Da, cu aparatura potrivita! Datorita unor factori ca lungime de unda, putere si design inovator, MeDioStar distruge permanent foliculii aflati in faza lor anagena impiedicandu-i definitv sa mai produca fire de par.

Totusi, este imposibil să obțineți indepartarea a 100% din firele de par dintr-o anumită zonă pentru ca mereu veti avea un procent pe folicuri care la momentul efectuarii sedintelor se afla in faza exogena, catagena sau teleogena. In speranta de a ¨prinde¨ si aceste fire de par ¨rebele¨ in faza anagena, efectuati sedinte de intretinere de doua ori pe an.

În general, sunt necesare 8-12 sedinte pentru zona faciala, efectuate la o distanta de 4 saptamani intre ele. O reducere de aproximativ 85% poate fi realizată după un tratament complet. Sedintele de întreținere sunt necesare de 3-4 ori pe an pentru a vă menține rezultatele. Dacă aveți probleme medicale/hormonale, este posibil să aveți nevoie de mai multe ședințe pentru a obține rezultatele dorite.

Da, epilarea cu laser dioda este sigură pe zona faciala. Laserul noastru este produs sub certificare medicală in Germania și s-a dovedit clinic că îndepărtează părul de pe zona faciala. Specialiștii noștri efectuează tratamente cu laser dioda toată ziua, în fiecare zi, de ani de zile. Fiind specializati in epilare definitiva cu laser, tratăm toate tipurile de piele în siguranță.

Înainte de a începe sedintele cu laser, pielea și părul sunt evaluate pentru a ne asigura ca puteti efectua tratamentul in siguranta.

Epilarea cu laser pe zona Toata Zona Faciala a costat in anul 2023 in jur de 263 de lei pentru o sedinta individuala si 999 de lei pentru un pachete de 6 sedinte.

Pregătirea pentru epilarea definitiva cu laser este vitală pentru siguranța și confortul tratamentului dumneavoastră. Pentru ca tratamentul să fie eficient, părul trebuie îndepărtat cu lama înainte de sedinta. Este important să te epilezi cu o seara inainte, Vă rugăm să nu vă grăbiți când faceți acest lucru, deoarece taieturile si iritatiile vă poate afecta tratamentele și rezultatele.

Epilarea definitiva cu laser poate fi dureroasa în timpul primelor tale ședințe. Cu toate acestea, nu ar trebui să simți o durere intensă. La începutul unui tratament de laser, firele de păr pot fi groase și aspre și de culoare închisă, aceste fire de păr vor absorbi multă energie de la laser, ceea ce duce la senzatii de caldura intensa si piscaturi. După 2-3 ședințe, creșterea părului se reduce ca si grosimea sa, astfel încât ședințele devin mult mai confortabile.

Ai mai multe întrebări sau nu ești sigur despre procesul de îndepărtare a părului cu laser? Specialiștii noștri cu laser sunt disponibili telefonic sau in locatii pentru a vă răspunde la orice întrebări pe care le aveți despre epilarea cu laser în zona facială.