EPILARE DEFINITIVA GALATI

Servicii de epilare definitivă cu LASER, o metodă SIGURĂ, folosită cu succes în toată lumea de peste 30 de ani! Rezultate de la prima ședință! Tratează foliculita. Clientele noi beneficiază de o ședință GRATUITĂ pe zona axilelor!

EPILARE DEFINITIVA GALATI

Luand in considerare tot arsenalul ce constituie ritualul de ingrijire al tuturor femeilor, eliminarea pilozitatii ocupa cu siguranta un loc fruntas. Pentru a explica dorinta de a perfectiona in mod constant metodele de epilare este de ajuns sa spunem ca orice femeie poate fi de acord cu faptul ca o piele supla, fara imperfectiuni, este un ingredient cheie pentru ca aceasta sa se simta bine. Din acest motiv, procedurile care utilizeaza tehnologia laser au devenit rapid o componenta cheie a oricarui salon de infrumusetare, dat fiind faptul ca rezultatele acestora pot dura chiar si ani de zile. Daca ar fi sa analizam felul in care acest lucru este posibil, laserul folosit pentru epilari definitive reprezinta cheia eficacitatii, concentrandu-se la nivelul melaninei din foliculul de par, pe care il vor distruge. Din aceasta cauza, printre recomandarile de utilizare se numara si aplicarea sursei de lumina in faza de crestere a parului, motiv pentru care sedintele vor fi distantate la inceput la un interval de 4-6 saptamani, urmand ca ulterior acesta sa poata fi marit, pana la obtinerea unor rezultate satisfacatoare. Acestea fiind spuse, desi unele zone sunt suficient de maleabile incat sa necesite doar 6 sedinte, adesea este nevoie sa actionam asupra foliculului gros de 10 pana la 12 ori, pentru efecte de lunga durata. In mod paradoxal, acelasi folicul cat mai inchis la culoare este si cel care reactioneaza cel mai bine la sedintele de epilare definitiva cu laser, motiv pentru care persoanele blonde intampina o dificultate mai mare in a obtine rezultate satisfacatoare utilizand aceasta metoda. 

Motivul pentru care epilarea definitiva cu laser este mai eficienta decat epilarea clasica


Dincolo de intervalul mult mai mare in care ne putem bucura de absenta pilozitatii care a fost eliminata de aparatura pentru epilarea definitiva cu laser, tratarea unui numar de efecte secundare ale epilarii clasice este la randul ei un avantaj demn de luat in considerare. Totusi, in cazul in care conditia tegumentului nu permite expunerea acestuia la cantitati mari de energie luminoasa, personalul medical sau chiar medicul dermatolog pot face recomandarea de a temporiza sau chiar evita aceasta metoda, oricat de non-invaziva ar parea. Alaturi de acest considerent, costul mai mare pe care epilarea definitiva il presupune, precum si angajamentul de a relua procedura la fiecare 4-6 saptamani pana cand rezultatele vor aparea pot fi considerate un dezavantaj. Acestea fiind spuse, trecand in revista binecunoscutele metode utilizate de toate femeile chiar din confortul propriei locuinte, putem determina care dintre ele prezinta mai multe avantaje. Astfel, desi aparatura cu ajutorul careia putem smulge firul vine la pachet cu rezultate de lunga durata, metodele care doar taie sunt mult mai comode si rapid de utilizat. Din nefericire, ambele tipuri vin la pachet cu dezavantaje precum durere, inrosirea tegumentului, fire crescute sub piele si chiar foliculita. 

Alegeti metoda care va poate aduce cele mai multe avantaje

Inca de la infiintarea sa in anul 2011, Eva Salon a cunoscut succesul multumita aparaturii de ultima generatie pentru epilarea definitiva. Astfel, tehnologia utilizata pentru epilarile definitive cu laser a ajuns sa fie prezenta in toate cele 10 locatii, dobandind treptat o clientela fidela, precum si cele mai bune recenzii de la cele care au reusit sa scape de firele nedorite in mod eficient. Daca si dumnevoastra va numarati printre persoanele care doresc sa beneficieze de epilare definitiva la Galati sau in orasele vecine, acest lucru va putea fi posibil cat de curand, odata cu inaugurarea noilor locatii ale salonului. Pe langa cele mai bune servicii de indepartare a firelor nedorite, puteti opta pentru o gama larga de tratamente faciale, acestea fiind concepute special pentru a ameliora oricare dintre cele mai des intalnite probleme ale tenului, precum deshidratarea, roseata sau oboseala. Astfel, daca si dumnevoastra sunteti interesata de pachetele avantajoase de epilare definitiva din Galati, va veti putea bucura de cele mai bune oferte in curand.