EPILARE DEFINITIVA BRAȘOV

Servicii de epilare definitivă cu LASER, o metodă SIGURĂ, folosită cu succes în toată lumea de peste 30 de ani! Rezultate de la prima ședință! Tratează foliculita. Clientele noi beneficiază de o ședință GRATUITĂ pe zona axilelor!

Brașov

Te asteptam la Eva Salon – salonul de epilare definitiva din Brasov, cu cele mai bune preturi la epilare definitiva. Prima sedinta de epilare definitiva este gratuita!

Suntem frumosi de la natura, insa mereu ne putem ajuta sa ajungem cea mai buna varianta a noastra. Parul fie el de pe picioare, inghinal, axila sau de pe spate, mereu a fost considerat inestetic si chiar enervant. De multe ori, am purtat haine care sa ne acopere zone ale corpului,deoarece nu eram epilati. In acel moment simteam ca imaginea noastra se poate degrada in societate din cauza acestui aspect. Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au cautat solutii pentru a scapa de parul inestetic. Ceara, crema epilatoare, pot ajuta la indepartarea parului, insa dezavantajul major este ca aceste procedee trebuie repetate foarte, foarte des. De asemenea, pot leza pielea si a o sensibiliza. Spre bucuria noastra, tehnologia este de partea noastra, de aceea Eva Salon Brasov, ne ajuta sa eliminam parul nedorit, intr-o maniera invaziva, practica, usoara, cu ajutorul laserului. Acesta este o metoda de succes folosita de mai bine de 30 de ani.

O buna metoda, epilarea definitiva este o solutie la care apeleaza din ce in ce mai multe persoane, beneficiul major fiind eliminarea parului intr-un mod eficient si de durata, dar mai ales lipsa durerii. Multe persoane sufera arsuri sau rani pe durata unei proceduri cosmetice ce presupune ceara sau lama. De aceea, putem spune ca epilarea cu laser ste un procedeu modern si revolutionar.

 

Ce inseamna epilarea cu laser

Pentru o buna intelegere a procedeului cat si a beneficiilor, Eva Salon pune accent pe intelegerea in detaliu a acestuia. Atunci cand apelam la un procedeu cosmetic cu ajutorul unei metode clasice, precum ceara, firul de par este eliminat, insa foliculul, ceea ce reprezinta sacul de dezvoltare a parului, nu sufera interventii. Asta inseamna ca, acest procedeu elimina parul doar pentru o perioada scurta de timp. Atunci cand vorbim despre epilarea cu laser, lucrurile se schimba. Acest procedeu presupune eliminarea progresiva si totala a folicului, corpul avand nevoie de un numar treptat de sedinte. Cu ajutorul laserului, parul nedorit va fi o amintire neplacuta.


Ce beneficii ai daca alegi serviciul de la Eva Salon

Cel mai mare castig pe care il vei avea, va fi cu siguranta ridicarea stimei de sine. Nu vei mai fi nevoita sa porti blugi, deoarece pielea iti este iritata de la lama, ci vei putea purta o rochie care sa-ti puna in evidenta picioarele minunate. De asemenea, fiind mereu interesati de starea de bine a clientilor nostrii, suntem bucurosi sa spunem faptul ca oferim servicii de epilare complete. Eva Salon, ofera servicii de epilare inghinal, axila sau chiar fata. Mostenirea genetica poate fi o adevarata comoara sau un adevarat chin, de aceea, vom gasi cea mai buna solutie pentru tine. Corpul tau trebuie sa fie in armonie cu sufletul tau, de aceea vei gasi la Eva Salon Brasov, oameni calzi, primitori, dornici sa te ajute.


Unicitatea clientilor nostrii

Cu totii suntem diferiti, iar asta ne face unici si minunati. Cresterea parului pe corp difera de la o persoana la alta, de aceea cresterea parului in exces la femei in zone care nu sunt specifice corpului feminim, poate fi o adevarata drama. Nu trebuie sa-ti faci griji, deoarece nu este o problema care nu poate fi rezolvata de catre Eva Salon Brasov. Suntem atenti la nevoile tale, iar cu ajutorul laserului, putem sa-ti redam increderea ta in sine.

De asemenea, nu facem discriminari la Eva Salon Brasov, de aceea oferim servicii de epilare definitiva, inclusiv pentru barbatii care pun accent pe imaginea lor. Un barbat perfect, este impecabil din cap pana in picioare, iar noi stiind acest lucru oferim servicii de epilare barbie, picioare, abdomen, gambe, ca tu sa te simti de neoprit!

 

Eva Salon Brasov este solutia de care TU ai nevoie pentru a deveni cea mai buna varianta a ta! Daca te-am cucerit hai sa ne intalnim pe strada Calea Bucuresti nr 48, la parter.