TEHNOLOGIE DIODA LASER

..

✔️ Fluenta maxima de 40 J/cm2

Tratamentul incepe de la o fluenta de 10-12 J/cm2 urcand treptat pana la 20-21 J/cm2.

✔️ Racire 360 grade

Singurul laser din Romania care se mentine la 4 grade celsius pe toata durata tratamentului.

✔️ Modul de lucru „Divide & Slide”

Singurul laser din Romania care lucreaza cu succes in modul „divide & slide”. Asigurand cel putin doua treceri pe fiecare zona.

✔️ Aplicatorul Dual Blend

Singurul aparat cu tehnologia Dual Blend – care combina cu succes 808nm (70%) si  940nm (30%)

Dupa o perioada de teste destul de indelungata, am ales sa folosim cel mai potrivit laser pentru fototipurile III si IV. Aceste fototipuri sunt cele mai des intalnite in Romania. Am constatat ca o combinatie de doua lungimi de unda – 808nm si 940nm – genereaza cele mai bune rezultate pe grupul nostru tinta.

Lumina emisa pe lungimea de unda 808 este foarte bine absorbita foarte bine de melanina din foliculi iar cea emisa pe lungimea de undea 940nm dezactiveaza vasele de sange din jurul foliculului pentru a ii stopa regenerarea. Aceasta este tehnologia Dual Blend folosita dar de Eva Laser.

Apoi a urmat perioada de training in care echipa noastra a invatat sa foloseasca laserul si sa il configureze pentru fiecare clienta in parte. 

Ne diferentiem pe piata din Romania prin tehnologia pe care o avem dar si prin modul in care o folosim. Practic, impartim zonele mai mari in sectiuni mai mici si facem doua treceri, una transversala si una longitudinala pentru a ne asigura ca foliculii ajung la temperatura necesara fototermolizei selective. Cand lucram zone mai mici ca axile si inghinal putem sa ajungem chiar si la patru treceri, iar pe zonele fetei pana la sase. Acesta este modul de lucru Divide & Slide de la Eva Salon.

Singurul neajuns al tehnologiei noastre este ca sedintele dureaza mai mult, 1h15’ pentru picioare sau 2h30’ pentru Full Body Lady, insa cel mai important este rezultatul final – eliminarea cu o eficienta de peste 97% a firelor de par.