Epilare Definitivă Laser cu
Tehnologie Germană Certificată Medical

- Mediostar® DualBlend® 5000W -

La Eva Salon folosim sisteme dioda laser MeDioStar®, produse in Germania de catre Asclepion Laser Technologies GmbH cu certificare medicală ISO 13485. Reprezinta la ora actuala cea mai avansata tehnologie de epilare definitiva laser din Romania.

Am ales sa echipam sistemele cu aplicatoare DualBlend® – cu o putere de 5000W si o configuratie unica in Romania care functioneaza pe lungimile de unda 808nm (70%) si 940nm (30%) – perfect adaptate pentru fototipul predominant din tara noastra, poti descarca aici certificatul de conformitate

De ce să alegi tehnologia Mediostar?

Ofera rezultate permanente:
Studii clinice au aratat ca tratamentul de epilare cu MeDioStar elimina firele de par definitiv in contrast cu alte dispozitive care doar incetinesc cresterea parului.
Siguranță și certificare medicală:
Utilizarea unui laser certificat medical (ISO 13485) înseamnă că aparatura a fost produsa în conformitate cu standardele de siguranță și calitate internationale.
Caștigi timp si bani:
Epilarea laser cu MeDioStar necesită mai puține ședințe și reprezinta o investitie sigura care iti aduce beneficii pe termen nelimitat chiar daca poate parea mai scumpa initial.

Principalele diferente dintre mediostar si alte tehnologii concurente

Mediostar® VS "LASER CU 3 SAU 4 LUNGIMI DE UNDA"
Putere
5000 w 1200 - 2400 W
Certificare ISO
Da
(ISO 13485)
Nu
Tara de provenienta
Germania China
Distruge radacina definitiv
Da Nu
(firele de par cresc iar, mai subtiri si mai decolorate)
Trateaza firele de par subtiri si decolorate
Da Nu
(nu are destula putere)
Frecventa sedinte
6 - 12 saptamani
(a doua sedinta la 6 saptamani apoi intervalul creste)
4 saptamani
(ca sa nu vedeti lipsa rezultatelor)
Lungime de unda
DualBlendTM
808nm - 70%
940nm - 30%
declansate simultan

(se potriveste perfect pentru fototipul 3 - preponderent in romania - dar ofera reziltate foarte bune si pe fototipurile 2 si 4)
Mix
755nm
808nm
940nm
1064nm
declansate simultan

(lungimea de unda 755nm poate arde pielea mai inchisa la culoare si lungimea de unda 1064nm nu are niciun efect pe pielea mai deschisa la culoare)

📄 CERTIFICARE ISO 13485

Aparatura Mediostar - Exclusiv la Eva Salon

Tehnologia MeDioStar se gaseste exclusiv in locatiile Eva Salon. Sistemele noastre MeDioStar sunt cele mai bune diode laser din lume, fiind evaluate la peste 1.000.000 EUR.
Suntem la a patra generatie de aparatura de epilare definitiva, actuala generatie inlocuind modelul 2020 aducand rezultate mult mai bune si mai rapide.
Diferenta intre un laser MeDioStar si unul ieftin este ca laserul nostru ofera rezultate definitive, nu doar temporare. Poti face si 24 de sedinte cu lasere low cost fara sa ai niciun rezultat.

Epilarea definitiva cu laser Mediostar se bazeaza pe principiul fototermolizei selective, adica lumina laserului atunci cand ajunge pe suprafata pielii este absorbita de culoarea firului de par(melanina) si transformata in caldura. Prin absorbtia si transformarea energiei luminoase in caldura, foliculul de par este afectat sau distrus în mod selectiv, reducand sau impiedicand cresterea ulterioara a parului in acea zona.

Laserul cu dioda Mediostar este prefect pentru epilarea definitiva datorita capacitatii sale de a penetra mai adanc in piele si de a trata mai eficient diverse tipuri de piele și culori ale părului. Aceasta metoda este potrivita atat pentru femei cat si pentru barbati. Pe firele de par albe, gri, blonde sau roscate epilarea definitiva cu laser nu functioneaza. 

Epilarea definitiva cu laser se poate face pe toate zonele corpului. Zonele care raspund cel mai bine la epilarea definitiva cu laser sunt, in general, acelea in care parul este mai inchis la culoare si pielea este mai deschisa la culoare. Lumina laserului functioneaza mai eficient in indepartarea parului cand exista o diferenta distincta intre culoarea pielii șsi cea a parului. 

Zonele care raspund cel mai bine la epilarea definitiva laser sunt: zona axilelor, inghinala, zona picioarelor, spatelui, zona pieptului in cazul barbatilor. Parul facial va necesita, de asemenea, mai multe sedinte decât alte zone ale corpului si va fi nevoie de sedinte de intretinere mai dese. Uneori, aceste tratamente pot fi în numar nedefinit, fara un punct final fix pentru indepartarea completa, deoarece adesea firele de par din această zona sunt legate de afecțiuni medicale(dereglari hormonale) sau au o textură fina si un pigment foarte deschis.

In timpul unei sedinte de epilare definitiva cu Mediostar oamenii au descris senzatii diferite, care variaza de la o persoana la alta. Unele dintre aceste senzatii includ: senzatie de caldura, intepaturi usoare sau furinicatura, disconfort sau mica durere. 

Senzatia resimtita in timpul epilarii cu laser este adesea comparata  si cu ciupitul unui elastic de cauciuc. Disconfortul variaza in functie de sensibilitatea individuala si de zona tratata.

Durata sedintei de epilare definitiva la Eva Salon cu tehnologia Mediostar poate varia in functie de caracteristicile pielii si ale firelor de par, de zonele vizate. Pe zonele mici o sedinta poate dura intre 10-15 minute. Pe zonele medii sau mari o sedinta de epilare definitiva cu laser dioda Mediostar poate dura intre 20 minute si o ora.

Primele rezultate ale epilării definitive cu laserul Mediostar pot fi observate chiar de la prima sedinta. Firele de par distruse incep sa cada dupa 10-15 zile. In timpul sedintei exista posibilitate ca unele fire sa iasa la suprafata. 

Contraindicatii absolute: piele excesiv bronzată – fără expunere prelungită la soare sau UVA pe o perioadă de cel puțin 7 zile înainte și după tratamentul de epilare. Tratament cu ISOTRETINOIN ( Roaccutane, Dercutane, Farmacne, Flexresan, Isdiben, Isoacne, etc) se recomandă o pauză de 6 luni până la 1 an, pentru a putea face tratamentul. Mucozități și zona oculară – nu se recomandă în urechi sau pe acestea, în nas; zonele din jurul ochilor sunt contraindicate, inclusiv între sprâncene din cauza riscului de leziuni oculare. Boli de piele – Lupus, Porfiria etc. Keloide – cicatrizare anormală a țesutului cutanat, cauzată de leziuni chirurgicale, arsuri, răni. Tatuaje de orice fel, permanente sau semipermanente. Sarcină.

Contraindicatii relative: Alăptarea – nu există o contraindicație fermă în perioada alăptării, însă este indicat ca tratamentul să se facă în momentul în care alăptarea s-a terminat sau dupa 4-6 luni, ca organismul să se stabilizeze hormonal. Vitiligo sau Psoriasis – doar cu acordul medicului dermatolog. Herpes activ – tratamentul va fi aplicat doar în momentul în care acesta s-a vindecat iar virusul nu mai este activ. Diabet necontrolat. Zone în care părul a fost eliminat prin SMULGERE – trebuie să treacă minimum 30 de zile. Persoanele sub 18 ani – este necesar consimțământul scris al părinților; nu există o contraindicație clară, însă în cazul fetelor se recomandă trecerea unei perioade de 3-4 luni după reglarea menstruației, iar în cazul băieților, după 18 ani pentru stabilizare hormonală. Zone cu leziuni cutanate. Imunosupresie – chimioterapie/radioterapie – se așteaptă 3-5 ANI de la terminarea tratamentului. Medicamente cu efecte fotosensibilizante – cresc riscul efectelor adverse. Se face o pauză în funcție de tratament. Epilepsie – este necesară aprobarea în scris a neurologului. Alunițe – zonele se protejează cu un baton alb sau cu plasturi. Peeling chimic – în funcție de grad, se așteaptă între 15 și 30 de zile. Vene varicoase, flebita, tromboflebită. Hirsutism, hipertricoză, ovare polichistice – tratamentul poate fi efectuat, dar numărul de sesiuni poate varia sau rezultatele pot fi minime. Anestezie generală- tratamentul se poate face dupa 1 lună. Anestezie locală- tratamentul se poate face la 1 săptămână sau cateva zile. În toate cazurile este bine sa ne contactati pentru a lua o decizie impreuna.

Epilarea definitiva laser cu Mediostar este sigura si eficienta. Utilizarea unui laser medical certificat înseamnă că aparatura a fost produsa în conformitate cu cele mai inalte standarde de siguranță și calitate. Mediostar a fost dezvoltat si testat pentru a minimiza riscurile asociate cu epilarea definitiva. Aparatura folosita este conforma cu toate standardele de calitate aprobate la nivel mondial, a fost testata si verificata, are mentenanta permanenta. Sistemele dioda laser MeDioStar sunt germane, au certificare ISO 13485, fiind cea mai buna tehnologie din Romania. Aplicatoarele DualBlend cu o putere de 5000W si lungimi de unda lungimile de unda 808nm pe (70%) si 940nm (30%) adaptate pentru fototipul dominant in tara noastra.

Scopul specialistilor Eva Salon este să ofere o experiență sigură și ușor de suportat, adaptând tratamentul în funcție de necesitățile individuale ale fiecărui cliente sau client.

Inainte de sedinta de epilare definitiva laser la Eva Salon cu Mediostar trebuie sa urmati anumite recomandari: Sa nu folositi metode de smulgere ale firelor de păr în ultimele 4-5 săptămâni (lipsa rezultate tratament). Sa nu va expuneti la soare/raze UV cu minimum 7 zile înainte de tratament şi/sau în cazul în care intenţionați să vă expuneti la soare în următoarele 7 zile, ulterioare tratamentului; (risc arsuri). Sa nu folositi creme autobronzante în ultimele 2 săptămâni; (risc arsuri). Sa nu aveti pielea BRONZATĂ excesiv; (risc arsuri). Trebuie sa ne anuntati daca ati urmat un tratament cu antibiotic sau medicamente ce sensibilizează pielea înainte de ședința de epilare definitivă sau încă urmati un tratament; (risc iritatii). Nu trebuie sa aplicati în ziua ședinței uleiuri sau diverse tipuri de cosmetice pe zona expusă tratamentului; (risc iritatii). Trebuie sa RADETI zona tratată cu o seară înainte de ședință. ATENȚIE trebuie rase foarte bine zonele tratate cu o SEARĂ ÎNAINTE; Un RAS corect asigură, de asemenea, un tratament mai sigur, mai eficient și mai puțin dureros. (risc iritatii). Nu trebuie sa folositi cremă depilatoare sau a decolorat părul în ultima săptămână; (lipsa rezultate tratament). Sa nu mergeti la saună sau sa  nu faceti dușuri/băi fierbinți în ultimele 48 de ore anterioare tratamentului sau în următoarele 48 de ore ulterior efectuării şedinţelor de tratament; (risc iritatii). Trebuie sa evitati perioada MENSTRUAȚIE și trebuie să efectueze zona INTIMĂ; (durerea excesiva ne poate

determina sa foloim o intensitate redusa si sa nu aveti rezultate)

● Pielea în zona tratată este foarte iritată și foarte uscată. (risc iritatii

Clientii Eva Salon au beneficii multiple daca apeleaza la serviciile salonului cu experienta de peste 12 ani in domeniu. Daca esti clienta Eva Salon incerci gratuit epilarea laser pe zona axilelor ca sa te convingi de eficienta si de calitatea tratamentelor realizate in salon. Te programezi rapid dupa completarea formularului din pagina dedicata testarii epilarilor si iei decizia cea mai buna pe loc. Prima sedinta de epilare definitiva laser este gratuita in acest fel.

La Eva Salon plata pentru serviciile prestate, de epilare definitiva laser, nu mai este o problema. Poti plati in doua rate fara dobanda la un interval de aproximativ doua luni. Daca suma depaseste 1000 ron se poate achita 50% din suma la prima sedinta si restul de 50% din suma la a doua sedinta.

Cardul Golden Pass este un alt beneficiu pe care il gasesti doar la Eva Salon. Ai sedinte de epilare laser aproape gratuite daca recomanzi serviciile si prietenelor ce nu au mai fost inca la salon.

La fiecare 100 ron achitati de persoana care a venit la salon la recomandarea ta in pusculita virtuala a clientei se aduna 10 ron sub forma de puncte, 10% din suma cheltuita. Cand se aduna mai multi bani platesti sedintele tale cu punctele din pusculita virtuala. La prima achizitie cu plata integrala prietena are 10% extra reducere.

Si la fiecare epilare definitiva laser ai garantie 30 de zile de la efectuarea primei sedinte, timp in care iti poti cere banii inapoi daca nu ai avut rezultatele dorite-garantie valabila doar pentru pachetele de 6 sedinte achitate integral.

Programarea sedintei de epilare definitiva laser cu Mediostar la Eva Salon este foarte simpla, se poate face telefonic la numarul 0371 710 000. Pentru testarea epilarii definitive laser in zona axilelor se completeaza formularul din pagina dedicata testarii serviciilor Eva Salon cu nume, e-mail, telefon, se alege si centrul unde se va efectua epilarea definitiva laser, urmand ca un reprezentant al salonului sa contacteze clientul pentru programare.

Daca preferi varianta alegerii zonei de epilat on-line poti consulta ofertele existente pe site, alegi una care ti se potriveste, numarul de sedinte dorit si centrul unde se va desfasura, dupa care continui procesul de achizitie in sectiunea Cos Cumparaturi de pe site. Adaugi si cuponul de reducere, completezi detaliile facturarii, te asiguri ca ai ales corect centrul unde vei merge si platesti.