Epilare Definitivă Laser cu
Tehnologie Germană Certificată Medical
Barbati

Beneficiile epilarii laser la barbati

Bărbații optează pentru epilarea cu laser din motive practice, printre care estetica, igienă și confortul personal. Procedura oferă rezultate durabile, reducând creșterea părului în zonele tratate și eliminând nevoia de a te rade sau de a folosi masina de tuns. Pentru mulți bărbați, acest lucru poate reprezenta o soluție simplă și eficientă pentru a-și menține aspectul îngrijit. În plus, epilarea cu laser poate fi o opțiune convenabilă pentru sportivi sau persoanele active care își doresc să evite iritațiile cauzate de epilarea frecventa.

Este important sa nu comparam rezultatele obținute de barbati cu rezultatele obținute de femei. În cazul barbatilor, este nevoie de mai multe ședințe de epilare laser iar rezultatele sunt mai slabe per total.

Profesionisti calificati si cu experienta

Fiecare persoana din echipa Eva Salon este calificata și experimentata in epilarea definitiva cu laser. Folosim diode laser cu tehnologie germana certificata de calitate medicala iar echipa noastra efectueaza +3000 de tratamente de îndepărtare a părului cu laser în fiecare luna. Și, datorita faptului ca singurul nostru serviciu pe care il prestam este epilarea definitiva cu laser, puteți fi siguri că sunteți pe mâini bune.

La ce să te aștepți?

Veți vedea că firele de păr crescute in piele si iritatiile dispar rapid, dezvăluind o piele netedă și catifelată. Pe masura ce avansati cu ședințele veți observa ca firele de par se raresc treptat pana vor dispărea aproape in totalitate.

Intrebarea cea mai comuna este “de cate sedinte am nevoie?” iar cel mai comun raspuns este “nu stim cu exactitate”. Totusi, din experienta noastra, putem sa aproximam ca veti avea nevoie de 10-14 ședințe pentru rezultatele ideale.

Este epilarea definitivă… definitivă?

Da, cu aparatura potrivită! Datorită unor factori ca lungime de unda, putere si design innovator, MeDioStar distruge permanent foliculii aflati in faza lor anagena impiedicandu-i definitv sa mai produca fire de par.

Totusi, este imposibil să obțineți îndepărtarea a 100% din firele de par dintr-o anumită zonă pentru ca mereu veti avea un procent pe folicuri care la momentul efectuarii ședințelor se afla in faza exogena, catagena sau telogena. In speranta de a ¨prinde¨ si aceste fire de par ¨rebele¨ in faza anagena, efectuați ședințe de întreținere de doua ori pe an.

În general, sunt necesare 10-14 sedinte pentru axile. O reducere de aproximativ 85% poate fi realizată după un tratament complet. Sedintele de întreținere sunt necesare de 2 ori pe an pentru a vă menține rezultatele. Dacă aveți probleme medicale/hormonale, este posibil să aveți nevoie de mai multe ședințe pentru a obține rezultatele dorite.

Da, epilarea cu laser dioda este sigură pe zona axilelor. Laserul noastru este produs sub certificare medicală in Germania și s-a dovedit clinic că îndepărtează părul de pe zona axilelor. Specialiștii noștri efectuează tratamente cu laser dioda toată ziua, în fiecare zi, de ani de zile. Fiind specializati in epilare definitiva cu laser, tratăm toate tipurile de piele în siguranță.

Înainte de a începe sedintele cu laser, pielea și părul sunt evaluate pentru a ne asigura ca puteti efectua tratamentul in siguranta.

Epilarea cu laser pentru barbati costa la fel ca si cea pentru femei pentru zone individuale, insa sedintele de full body barbati sunt mai scumpe decat cele pentru femei. Epilarea laser full body barbati a costat in anul 2023 in jur de 800 de lei pentru o sedinta individuala si 4000 de lei pentru un pachete de 6 sedinte.

Pregătirea pentru epilarea definitiva cu laser este vitală pentru siguranța și confortul tratamentului dumneavoastră. Pentru ca tratamentul să fie eficient, părul trebuie îndepărtat cu lama înainte de sedinta. Este important să te epilezi cu o seara inainte, Vă rugăm să nu vă grăbiți când faceți acest lucru, deoarece taieturile si iritatiile vă poate afecta tratamentele și rezultatele.

Epilarea definitiva cu laser este dureroasa în timpul primelor tale ședinte pentru ca ai foliculi multi, inchisi la culoare si destul de grosi. Cu cat firele de păr sunt mai groase și aspre și de culoare închisă, aceste fire de păr vor absorbi multă energie de la laser, ceea ce duce la senzatii de caldura intensa si piscaturi. După 3-4 ședințe, creșterea părului se reduce ca si grosimea sa, astfel încât ședințele devin mult mai confortabile.

Ai mai multe întrebări sau nu ești sigur despre procesul de îndepărtare a părului cu laser? Specialiștii noștri cu laser sunt disponibili telefonic sau in locatii pentru a vă răspunde la orice întrebări pe care le aveți despre epilarea cu laser barbati.