Epilare Definitivă Laser cu
Tehnologie Germană Certificată Medical
Zona Inghinala

Înțelegem că fiecare persoană are propriile preferințe în ceea ce privește epilarea zonei inghinale. Suntem conștienți că folosirea lamei de ras sau a epilarea cu ceară poate fi inconfortabilă din cauza firelor de păr care cresc sub piele sau a iritațiilor, ceea ce poate duce la disconfort și durere în această zonă delicată. De-a lungul anilor, am ajutat numeroase femei să depășească aceste probleme prin utilizarea celei mai bune tehnologii de epilare definitivă cu laser diodă - MeDioStar.

Zona inghinala, dar mai exact…

Pe scurt, “Inghinal Integral (include interfesieri)” inseamna tot ce incape in slip din fata pana in spate. Bineinteles ca daca doriti sa pastrati o parte din firele de par, putem evita anumite zone, depinde de dumneavoastra. Exista concurenti care incearca sa te taxeze extra pentru acest serviciu, la noi primesti exact ce ai platit.

Profesionisti calificati si cu experienta

Fiecare persoana din echipa Eva Salon este calificata și experimentata in epilarea definitiva cu laser. Folosim diode laser cu tehnologie germana certificata de calitate medicala iar echipa noastra efectueaza +3000 de tratamente de îndepărtare a părului cu laser în fiecare luna. Și, datorita faptului ca singurul nostru serviciu pe care il prestam este epilarea definitiva cu laser, puteți fi siguri că sunteți pe mâini bune.

La ce să te aștepți?

Veți vedea că firele de păr crescute in piele si iritatiile dispar rapid, dezvăluind o piele netedă și catifelata. Pe masura ce avansati cu sedintele veti observa ca firele de par se raresc treptat pana vor disparea in totalitate.

Intrebarea cea mai comuna este “de cate sedinte am nevoie?” iar cel mai comun raspuns este “nu stim cu exactitate”. Totusi, din experienta noastra, putem sa aproximam ca veti avea nevoie de 6-10 sedinte pentru rezultatele ideale. Una dintre cele mai dificile zone de tratat la femei este chiar cea a labiilor datorita sensibilitatii si a culorii mai inchise a pielii.

Este epilarea definitivă… definitivă?

Da, cu aparatura potrivita! Datorita unor factori ca lungime de unda, putere si design inovator, MeDioStar distruge permanent foliculii aflati in faza lor anagena impiedicandu-i definitv sa mai produca fire de par.

Totusi, este imposibil să obțineți indepartarea a 100% din firele de par dintr-o anumită zonă pentru ca mereu veti avea un procent pe folicuri care la momentul efectuarii sedintelor se afla in faza exogena, catagena sau teleogena. In speranta de a ¨prinde¨ si aceste fire de par ¨rebele¨ in faza anagena, efectuati sedinte de intretinere de doua ori pe an.

Prima sedinta

Observați căderea părului
în decurs de 7-14 zile

Sedinta doi

Părul crește mai lent

Sedinta trei

Orice regenerare devine mai subțire și mai deschisă la culoare

Sedinta patru

Poate fi necesar să vă radeți doar o dată la 6 săptămâni

Sedinta cinci

Pielea devine catifelată – foliculii se reduc la minimum

Sedinta sase

Firele crescute sub piele și iritațiile de la bărbierit au scăzut

Sedinta sapte

Intervalul dintre sesiuni începe să crească

Sedinta opt

Treceți la sesiunile de întreținere conform recomandării terapeutului tău

În general, sunt necesare 6-10 sedinte pentru zona inghinala, efectuate la o distanta de 6-8 saptamani intre ele. O reducere de aproximativ 95% poate fi realizată după un tratament complet. Sedintele de întreținere sunt necesare de 2 ori pe an pentru a vă menține rezultatele. Dacă aveți probleme medicale/hormonale, este posibil să aveți nevoie de mai multe ședințe pentru a obține rezultatele dorite.

Da, epilarea cu laser dioda este sigură pe zona inghinala. Laserul nostru este produs sub certificare medicală in Germania și s-a dovedit clinic că îndepărtează părul de pe zona inghinala. Specialiștii noștri efectuează tratamente cu laser dioda toată ziua, în fiecare zi, de ani de zile. Fiind specializati in epilare definitiva cu laser, tratăm toate tipurile de piele în siguranță.

Înainte de a începe sedintele cu laser, pielea și părul sunt evaluate pentru a ne asigura ca puteti efectua tratamentul in siguranta.

Epilarea cu laser pe zona Inghinal Integral (include interfesieri) a costat in anul 2023 in jur de 263 de lei pentru o sedinta individuala si 999 de lei pentru un pachete de 6 sedinte.

Este normal ca unele femei să se simtă jenate la prima epilare cu laser in zona intima. Facem tot posibilul să efectuati toate sedintele cu aceeasi persoana astfel incat sa întâlniți aceeași față prietenoasă de fiecare dată când veniți pentru epilare. Te asiguram ca te vei simți foarte bine, pentru noi este un tratament pe care il realizam zi de zi, nu ai de ce să-ți faci griji.

Pregătirea pentru epilarea definitiva cu laser este vitală pentru siguranța și confortul tratamentului dumneavoastră. Pentru ca tratamentul să fie eficient, părul trebuie îndepărtat cu lama înainte de sedinta. Este important să te epilezi cu o seara inainte, Vă rugăm să nu vă grăbiți când faceți acest lucru, deoarece taieturile si iritatiile vă poate afecta tratamentele și rezultatele.

Epilarea definitiva cu laser poate fi dureroasa în timpul primelor tale ședințe. Cu toate acestea, nu ar trebui să simți o durere intensă. La începutul unui tratament de laser, firele de păr pot fi groase și aspre și de culoare închisă, aceste fire de păr vor absorbi multă energie de la laser, ceea ce duce la senzatii de caldura intensa si piscaturi. După 2-3 ședințe, creșterea părului se reduce ca si grosimea sa, astfel încât ședințele devin mult mai confortabile.

Ai mai multe întrebări sau nu ești sigur despre procesul de îndepărtare a părului cu laser? Specialiștii noștri cu laser sunt disponibili telefonic sau in locatii pentru a vă răspunde la orice întrebări pe care le aveți despre epilarea cu laser în zona inghinala